Jouw gezondheidsspecialist uit De Haan

Als gezondheidsspecialist, werkzaam in De Haan in West-Vlaanderen, help ik je graag op een persoonlijke manier om je lichamelijke en/of mentale klachten te verminderen. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in ondersteuning bij fysieke en mentale klachten die het dagelijks leven sterk beïnvloeden. Door mijn grote interesse in het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe alles met elkaar verbonden is, heb ik hierin met enthousiasme veel kennis opgebouwd.

7 dagen per week paraat
Emphatische gezondheidsspecialiste
Doelgerichte behandelingen

Als gezondheidsspecialist in De Haan ondersteun ik mensen met diverse klachten

Een lichamelijke of mentale klacht staat niet op zichzelf. Het lichaam is een systeem waarin vele lichamelijke en psychische oorzaken en gevolgen samenkomen. Als gezondheidsspecialist uit De Haan help ik jou op verschillende manieren op weg om het lichaam in balans te brengen. Heb je bijvoorbeeld last van darmklachten? Dan kunnen deze ook weer invloed hebben op bijvoorbeeld de huid en de gemoedstoestand. Hierbij is een verandering van levensstijl en voeding al snel noodzakelijk. Door op een betrokken manier jouw klachten aan te pakken, en door goed naar jou te luisteren, help ik jou om effectief met je gezondheid om te gaan.

photo of a sign and eyeglasses on table 1485657 | Lissa De Dycker
Benieuwd wat we u kunnen bieden?
photo of beach | Lissa De Dycker

Plan een consultatie in

Heb je interesse in hulp van een gezondheidsspecialist in De Haan om je gezondheid op de lange termijn te verbeteren? Neem dan contact op met De Wegwijzer via het telefoonnummer +32 484 42 97 50, het contactformulier of het e-mailadres info@gezondheidspraktijkdewegwijzer.be. Tijdens de consultatie bespreken we je klachten uitgebreid en stellen we samen een verbeterplan op. Informeer ook naar onze thuisverpleging wanneer dit voor jou of iemand anders noodzakelijk is.