Webshop met shakes
Op onze webshop vind je tal van lekkere shakes boordevol eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstoffen van vrijwel alles in ons lichaam. Onze shakes kan je om heel wat redenen inzetten. We hebben eiwitten nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, waaronder dus ook onze huid.
Ontdek in onze webshop alle voedzame shakes
Het is belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan goed te spreiden doorheen de dag. De shakes uit onze webshop kunnen daarbij een handig hulpmiddel zijn. De RainPharma shakes onderscheiden zich door hun zorgvuldige samenstelling. We gebruiken als gezondheidsspecialist enkel de meest zuivere eiwitten. Onze shakes bevatten geen gluten caseïne, kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. Hierdoor werken ze al het ware als een huidverzorging. Je vindt ze bovendien in een brede waaier aan smaakjes, van neutraal tot zoet, lichtzuur of bitter. Let wel op dat de shakes uit onze webshop geen volledige maaltijd vervangen. Als u graag gewicht wilt verliezen, is een evenwichtige voeding nog altijd het belangrijkste. Daarvoor kunt u eenberoep doen op ons voedingsadvies in De Haan.
Probeer al onze lekkere shakes
Proef al onze lekkere shakes door ze te bestellen via onze webshop. Met onze eiwitrijke shakes gaat u een hoop gezondheidsproblemen kunnen voorkomen, zoals darmproblemen. Voor meer informatie kunt u onze praktijk in De Haan altijd bereiken door het contactformulier in te vullen, een e-mail naar info@gezondheidspraktijkdewegwijzer.be of te bellen naar het telefoonnummer +32 484 42 97 50. Wij geven u dan zo snel mogelijk het gepaste advies.

Toont alle 12 resultaten

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen